Fake Smile




Syg Neh!



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Contest My Blog Awesomelicious
16 December 2011 | 5:00 AM | 0 comments

hey3...korunk rse aq ni jaat ke baek ? aq pk kekdg jaat,kekadang bek...
aq ni xreti la bab2 percintaa ni...na2,time die series sgt,n time ni aq blaja tuk mnjadi perempuan yg sejati...
hmpeh ayt doe! mmg la niat aq cmtu,aq ni da byk nyusah kan die...
btw,aq ta curang..tpi mak su die ckp sy curang..hmpeh !

k,ta mo menarat sgt,ckup spai situ,da phm an? awi ni aq blogwalking,aq bw kat Hanani,
n then aq terjupe blog ni Tasya,dia ad buat contest,aq ape lagi,join la..truk kan...
p meh la join skli..jgn malu2,jgn segan2...jdilah slumber..haha.~!

SYARAT2
  • First wajib like gambar kat 
  • SINI
  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog  
  • Tasya and Tyra untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Contest ini terbuka kepada lelaki dan perempuan
  • Buad satu entry yang bertajuk "Contest My Blog Awesomelicious"
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek . Letak banner contest . Linkkan terus ke blog 
  • Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra)
  • Dah buat entry ? Okay . Kalau dah , copy link tu dan pastekan link anda tersebut di RUANGAN COMMENT blog 
    Tasya (jika korang dari blog Tasya) atau Tyra (jika korang dari blog Tyra) .
  • Tag dua orang atau lebih and make sure diorang tahu .
  • Buat satu entry khas for 
  • BLOG *sunat and wajib follow and like PAGE .
  • Wajib like 
  • PAGE .
  • Wajib like 
  • PAGE .
  • Link http://dotdoted.blogspot.com/ tidak akan diterima .

TARIKH TUTUP
  • 31-12-2011

TAG

So kwn2,meh la join...mse byk lgi nim...