Fake Smile




Syg Neh!



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



1 Mey ,,bgiku...
01 May 2011 | 11:54 PM | 0 comments
Hey korunk,,
Dimaklumkan pd awi ni 1 mey iaitu awi pekerja bg pkerje2,,tetapi aq cuti...
Pelik btol skolah ni,,ptg ni aq jnji2 nk lapk2 ngn my SH:AQIEM,SYAHMI n IZLEEN...
Aq pkir2 mls nk mri,,p aq tkut korunk ber3 mrh kt aq,,pasl aq,ilin x ley wt date ngn syhmi...
Aq tetp nk mri gane2 pon,,mmg best la awi ni,,
Dpt lpak2 kt pntai,,p aq x ingt dah yg ni date yg ke brpe,,
fes date,,aq rse2 kt ekspo,,2 pon ad EMY BOYE n AZREEN...
Kcau btol,,pepe pon,,fes date aq ttp epi,,
K,,xmo cite lme2,,stright to point...
--->smue mlu2 blake,,
AQIEM dduk ngn SYAHMI n AQ dduk ng ILIN...
dah pns kple ni,,ilin mgalah,,die g dduk tepi syahmi n aqiem mri dduk tepi aq,,
erm,,berborak2,,megajuk,,ketawe2,,mcm2 ade la,,
sonok btol,,
--->awk bnje mkn bebola,,
aq tgh2 mkn,,die ajk snap pict..ye komen,,aq mkn comot,,pepe je lah,,
smue gmbr aq brok2 blakew...
--->k la,,nk blik dah,,dh nk mlm...nnti x psl2 dpt bleber free,,
--->TO SYAHMI n IZLEEN:sowi r sbb sy kne blik awl coz nnti kne bleber,,
korunk sweet skli...
--->TO AQIEM:sy arp dpt lpak2 cmni ag,,n sy SYG awk sgt2...


Aq ni dh berbolok'2...skjap gune AQ,,skjp SY...aish,,pepe je la...